Contact

 

 

Toni de Klerk
Delftsekade 38
2266 AJ  Leidschendam
070–3202526

06-22690384
klerk06@xs4all.nl

 

 

Ik schilder wat mij boeit en raakt. Dat is vaak de natuur dicht bij huis. De dieren en de vogels die daar hun plek hebben. Ik kan enorm genieten van het vlakke polderlandschap. De lange slootjes die eindigen in luchten die steeds weer veranderen. Maar ook van de duinen, de bossen, de zandverstuivingen, het heidelandschap, rietlanden en uitgestrekte wateren….de Nederlandse natuur is zo mooi. Daar raak ik niet op uitgekeken.

 

Het schilderen van een portret was nieuw voor mij. Ik heb het ook lange tijd afgehouden. Maar mijn broer Léon haalde mij over. Tijdens het schilderen realiseerde ik mij steeds meer dat een portret ook een landschap is. Een menselijk landschap met zijn eigen rondingen, kuiltjes en bultjes. Een landschap met een eigen ziel. Een eigen persoonlijkheid. Misschien mag ik u of iemand die u lief is schilderen.

 

Op mijn website krijgt u een goede indruk van mijn werk. Wilt u mijn schilderijen van dichtbij bekijken of uw wensen voor een portret bespreken, dan bent u van harte welkom in mijn werkplaats. Bel of stuur een e-mail voor een afspraak. Graag tot ziens.